Välkommen hem till

Brf Vega Oasen

Välkommen hem till Brf Vega Oasen - ett idyllisk nytt villaområde i Vega, endast 20 minuter från centrala Stockholm. I minimalistisk och modern arkitektur skapar vi 6 nya hem med träfasader i järnvitriol som smälter ihop med den vackra omgivande naturen.

Totalt reser Bricknova 6 nya hem fördelat på 4 kedjehus med 5 ROK och 102-104m2 BOA samt 2 minivillor med 3 ROK och 50m2 BOA – alla med planerad byggstart Q2 2022 och inflytt under Q1-Q2 2023.

Alla bilder är framtagna digitalt och simulerar slutresultatet. Avvikelser från verkligheten förekommer. Bilderna kan innehålla tillval som inte ingår som standard. Inredningsdetaljer ingår inte.

Boka Bostadsväljare

Kedjehuset

För hela familjen

Detta trendiga kedjehus med fyra bostäder är anpassat till den sluttande marken med sin placering i suterräng. Den kubiska arkitekturen tillsammans med träfasader i järnvitriol och minimalistiska detaljer ger huset ett stilrent uttryck som samtidigt smälter ihop med den omgivande naturen av berghällar och skog.

Via trappan i entréplanets TV-rum nås det övre planet med hemmets hjärta - ett stort allrum där hela familjen med vänner får plats för matlagning, middagar samt soffhäng vid brasan (tillval). Köksinredningen har generösa bänkytor, mycket förvaring och integrerade vitvaror. Allrummets fasad mot sydväst har ett stort glasparti med glasdörr som leder till en insynsskyddad terrass.

Från allrummet leder en trappa upp till en 50m2 takterrass med sol från morgon till kväll. Trapphuset delar upp takterrassen i flera olika rumsligheter där man kan hitta sol och skugga olika delar av dagen och lä när vinden vänder. Här uppe kan man spendera en hel dag med att umgås och solbada. Maten lagas på uteköket (ingår i Skandi och Modern) under pergolan.

Två av husets tre sovrum har en inbyggd garderobsvägg och plats för dubbelsäng. De båda badrummen är helkaklade och har handdukstorkar samt breda kommoder med utdragslådor. Det ena badrummet är utrustat med dusch och det andra med badkar samt bänk för tvätthantering. På entréplanet finns dessutom ett 7m2 förrådsrum.

ROK
5
BOA (boarea)
102m2-104m2
BIA (biarea)
16m2
Totalt
118m2
Takterrass
50m2
Boendeform:
Bostadsrätter
Adress:
Bergknallevägen 21, 136 48 Handen

Huset är välisolerat och de invändiga väggytorna är förstärkta med trä bakom gipsskivorna för enkel montering av inredning. Rumshöjden i båda våningarna är 2,6m och flera av fönstren går hela vägen ner till golvet. Husen värms upp via frånluftspump och vattenburen golvvärme under den mattlackerade ekparketten på de båda våningsplanen. Till varje lägenhet tillhör två parkeringsplatser, en i närheten av entrén och en vid vägen. El för elstolpe har förberetts.

3D Tour

Dra för att röra dig i rummen

Bostadsväljare Boka

Minivillan

Fullutrustat maximerat utrymme

Trots sin komprimerade yta innehåller detta yteffektiva hus allt som en större villa erbjuder. Köket är fullutrustat med vitvaror (kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn) och har ett extra högskåp. I badrummet finns även plats för tvätthantering.

I entréplanets vardagsrum har varje yta nyttjats. Plats finns för matbord, soffa, garderob för ytterkläder och till och med för ett förråd under trappan. På sommarhalvåret kan den generösa terrassen precis utanför det stora glaspartiet användas som en förlängning av rummet.

På övre planet finns ytterligare ett sällskapsrum med stora fönster åt flera håll. Om detta rum används för umgänge och TV-tittande, kan entréplanets vardagsrum inredas med stor matplats i stället. Som kronan på verket har övervåningen ett lyxigt sovrum med en hel garderobsvägg och stort glasparti ända ner till golvet.

ROK
3
BOA (boarea)
50m2
Boendeform:
Bostadsrätter
Adress:
Bergknallevägen 21, 136 48 Handen

Byggnadens kubiska form tillsammans med träfasader i järnvitriol och minimalistiska detaljer ger huset ett stilrent uttryck. Huset anpassar sig fint till den omgivande naturen genom placeringen i suterräng. Lyxiga detaljer som integrerade vitvaror och inbyggda garderober tillsammans med ljus färgskala och mattlackerade ekgolv kompletterar husets moderna stil.

Huset är välisolerat och de invändiga väggytorna är förstärkta med trä bakom gipsskivorna för enkel montering av inredning. En parkeringsyta finns i anslutning till huset. El för elstolpe har förberetts.

Brf Vega Oasen - Fas 2

Ett tryggt köp

Vårt trygghetspaket

Bricknova står på stadig grund sedan 2016 med ett beprövat koncept att bygga hus i bostadsrättsform, för att möjliggöra för fler människor att kunna köpa sitt drömhem. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med köpet av ditt nya hem och under hela resan. Därför ingår ett trygghetspaket som bland annat ger dig skydd mot dubbla boendekostnader medan du säljer din gamla bostad, samt gör det möjligt att efter särskild prövning få skjuta upp tillträdesdagen med en extra månad. Vårt trygghetspaket omfattar även att det inte krävs någon förskottsbetalning på ditt bostadsköp.

Köpprocessen Boka

Bostadsväljare

Klicka på ditt hem för att se mera


Typ Nummer ROK BOA (m2) BIA (m2) Total (m2) Pris Månadsavgift Status Bofaktablad Teknisk Beskrivning

Köpprocessen

Bostadsköpet steg för steg

Att köpa en ny bostad är ett stort och spännande beslut - troligtvis ditt livs största affär. Att dessutom köpa en nyproducerad bostad är extra spännande eftersom du får vara med och utforma ditt nya hem enligt din personliga stil. Vår ambition är att göra ditt köp så smidigt och tryggt som möjligt och vi följer självklart med dig längs hela vägen till inflyttning i ditt nya hem.

Boka

Planering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

Inflyttning

Inredning

Välj din stil

Bricknova erbjuder 3 olika inredningspaket för att du ska kunna forma ditt nya hem efter din personliga stil. Standard är för dig som vill hålla det enkelt och älskar rena, vita linjer. Skandi och Modern är för dig som älskar det lilla extra – här får du även 1-stavs parkett samt ett extra lyxigt badkar och utekök på takterrassen i kedjehusen.

Standard

Helt enkelt lyx

Skandi

Den skandinaviska känslan

Modern

Det moderna lyxiga hemmet
Bricknova Inredningskatalog 2022

Kontakta Oss

För att boka ditt dröm hem nu

SkandiaMäklarna Haninge & Nynäshamn

Stefan Sandin

Anmäl intresse

Brf Vega Oasen

Copyright © 2022 Bricknova AB. All Rights Reserved.
bricknova.se